Пропусни вентили

Изработени по сите стандарди  ISO 9001:2008 како I ISO 14001:2004;

Сигурен и квалитетен производ;

Димензиите во коишто се изработува се:  1/2'', 3/4'',1'', 5/4'',6/4'', 2'', 2 1/2'', 3'' 

Powered by Net Architecture