Горен дел за пропусен вентил

Изработени по сите стандарди ISO 9001:2008 како и ISO 14001:2004;

Сигурни и квалитетени производи;

Димензиите во коишто се изработува се 1/2'', 3/4'',1'', 5/4'',6/4', 2'', 2 1/2'', 3'' 

Наменети како резервни делови за Пропусни вентили 

Powered by Net Architecture