Поцинкуван фитинг

Атуса е фабрика која произведува поцинкуван фитинг наменет за поврзување на сите видови поцинкувани цевки. Прозиводоите се со загарантиран квалитет и ги следат сите стандарди.

Работни температури -20% до 300 с.

Делови кои ги произведува Атуса се: 

Колено
Тештик 
Хоелндер 
Нипла 
Редуцир 
Муф 
Штопна 

Димензии во коишто се изработува се 3/8,1/2'', 3/4'',1'', 5/4'',6/4'', 2'', 2 1/2'', 3'', 4'' до 8'' . 

 

КАТАЛОГ

Powered by Net Architecture