Валдом ПВЦ фитинг и канализациони цевки наменети за внатрешна и надворешна употреба

Карактеристичо за цевките и фитингот на Валдом е високиот гарантиран квалитет од којшто се направени. Без употреба на отпадни материи производите на Валдом добиваат сертификат за исполнување на сите еколошки стандардии и затоа се водат како еколошки производ којшто е поткрепен со сите сертификати за квалитет, издржливост, долготрајност и безбедност . 

 

 

КАТАЛОГ

Powered by Net Architecture