Вградени казанчиња

Marli санитарни системи се:

     модерен и убав дизајн.
     внимателен техника можете да се потпираат на.
     удобност и модерен функционалност.
     заштедите вода - за животната средина и вашиот паричник.
     едноставен "направете го тоа сами" инсталацијата.
 

Елегантно поставен на ѕидот: со Марли предниот ѕид инсталации сите dozalni и отпадни води цевководи се поставени зад претходна ѕид елементи. Не гледам ништо освен пишување, бања керамика и додатоци. Тоа не само што изгледа подобро, но ќе го добиете во отворен простор во планирањето бања.

Овој систем може да се постави на нова зграда, како и за реновирање. И на сето ова и тоа се исплатеше, се интегрирани во системот на ефикасна заштита технологии. Да се ​​направат работите како што предвидуваше.

 

Powered by Net Architecture