ПВЦ НА ЛЕПЕЊЕ

Опис
ПВЦ (поливинил хлорид) фитинзи за употреба во системи за наводнување под притисок, вода за пиење, хемиски инсталации и за третман на вода.

 
Опсег

Серии од д. 12 мм до д.315 мм, навојни серии од р. 3/8 "до р.4", транзициски серии од д.16x3/8 "до д. 110x4".
 
Стандарди

Серии во согласност со ИСО 727, КИЊА 54, ЕН 1452; Навојни и транзициски серии во согласност со ИСО Р7, ИСО УНИ 228/1, БС 21, ДИН 2999. 
 Притисок до 20 ° C
 Серија PN 16 до д. 160 мм, PN 10 од д. 180 до д.315, навојна и транзитна серија PN 10.

 
Материјали

Фитинзи во У-ПВЦ,  туми во ЕПДМ, зајакнувачки прстени (ТМ3, ГМ3, ММ3, РМ3) во галванизиран челик.

КАТАЛОГ

Powered by Net Architecture